Kiitos ja hyvää joulua 2021

 

Hyvä sopimusliikennöitsijämme

 

Kelan korvaamien taksimatkojen sopimuskausi on päättymässä

Haluan omasta ja koko PRO-Keskus Oy:n organisaation puolesta kiittää, nyt lähestyvän sopimuskautemme ja yhteistyömme päättyessä kaikkia teitä liikennöitsijöitä, jotka olette tehneet mahdolliseksi hyvän ja laadukkaan kuljetuspalvelun tuottamisen asiakkaillemme kaikissa sopimusmaakunnissamme. Matkalla on ollut monenlaisia haasteita. Liikennepalvelulain voimaantulo sopimuskautemme alussa, globaalin pandemian aiheuttama henkilöliikennemarkkinan kysynnän romahdus, päällimmäisinä ja vakavimpina koettelemuksina. Sopeutumista ja selviytymistä on vaadittu meiltä kaikilta. Yhteinen matkamme on kuitenkin todistanut taksialan venymiskyvyn ja sitkeyden vaikeinakin hetkinä. Asiakkaiden luottamus palveluntuottajiin on pysynyt korkealla kaikissa matkoissa, ovat ne sitten alkaneet syrjäisemmiltä kyliltä, tai keskussairaalalta. Terveydenhuollon henkilökunta, joka on joutunut venymään omissa tehtävissään äärimmilleen, on saanut tilaamansa kyydit asiakkailleen kiitettävästi eri vuoden- ja vuorokauden aikoina.

Sopimuskumppanuudestamme

PRO-Keskuksen ja liikennöitsijöiden välinen yhteistyö on alkanut 1.7.2018 ja välitettyjen kuljetusten osalta 31.12.2021 klo 24.00 se päättyy. Toivomme, että nykyinen, vielä hetken voimassa oleva sopimuskausi kuljetaan loppuun yhdessä kaikkien sopimusvelvoitteidemme mukaisesti ja asiakkaiden tarvitsemien matkojen tuottaminen jatkuu laadukkaasti aivan viimeiseen minuuttiin asti.

Tänään 21.12. on vuoden lyhin päivä ja huomisesta alkaen valon määrä lisääntyy kohti kesää. Toivon, että kohta alkavan uuden vuoden 2022 aikana valoa saadaan lisää myös kaikkien parempaan yrittämiseen ja elämän normalisoitumiseen.

Lopuksi:    

Me kaikki täällä PRO-Keskuksessa haluamme toivottaa teille kaikille sopimuskumppaneillemme oikein hyvää joulua ja menestyksekästä jatkoa tuleviin vuosiin!

 

Jukka Kuusisto

toimitusjohtaja

PRO-Keskus Oy

 

Kiitos ja hyvää joulua 2021.pdf